ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στην έκδοση Ευρωπαϊκών εγκρίσεων τύπου για μοτοσυκλέτες. Η επιτυχημένη εμπειρία μας πάνω στη διαδικασία που απαιτείται για να ληφθεί η απαραίτητη άδεια βασίζεται στην άρτια επαγγελματική κατάρτιση και συνεχή εκπαίδευση του ερευνητικού και τεχνικού προσωπικού της εταιρείας.

Μπροστά στις νέες, αυξημένες απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης – EURO 4   (WVTA) – για ασφαλέστερα και λιγότερο ρυπογόνα οχήματα απαντάμε με θετικό τρόπο και καλωσορίζουμε την πρόκληση. Οι μοτοσυκλέτες ακολουθούν πλέον πιο αυστηρές προδιαγραφές και εναρμονίζονται με την στροφή που κάνει η Ευρώπη σε μετακινήσεις με πιο οικολογικό και ασφαλές πρόσημο. Μέσα από ενδελεχή έρευνα και σύγχρονες τεχνικές εφαρμογές τα πιστοποιημένα δίκυκλα παραμένουν το ίδιο ικανά, αν όχι περισσότερο, στην αποστολή τους να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό αναβάτη.

Στον στόχο μας συνεισφέρουν σταθερά οι μακρόχρονες συνεργασίες μας με καταρτισμένα τεχνικά γραφεία μελετών, σύγχρονα επαγγελματικά εργαστήρια και εξειδικευμένα εργοστάσια τόσο στην Ευρώπη όσο και την Ασία.

ΛΟΓΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ

Η πολυετής εμπειρία μας στην επιτυχή έκδοση εγκρίσεων τύπου και οι πολύτιμες συνεργασίες μας εγγυώνται την 100% επιτυχία των project που αναλαμβάνουμε.

 • Εμπειρία & τεχνογνωσία
 • Σύγχρονο τμήμα R&D
 • Εύρεση λύσεων σε τεχνικά προβλήματα
 • Ευέλικτες εφαρμογές
 • Συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Πόσο μπορεί να κοστίσει μια έγκριση τύπου;

  Ασχολούμαστε προσωπικά με κάθε project σεβόμενοι την επένδυσή σας και το κόστος προσαρμόζεται πάντα με βάση της ανάγκες και τη δυνατότητα του πελάτη.

 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για την ολοκλήρωση ενός project;

  Δεδομένης της μοναδικότητας που χαρακτηρίζει κάθε project δεν υπάρχει τυπικό χρονοδιάγραμμα. Ο χρόνος που απαιτείται εξαρτάται από τις ιδιαιτερότητες του έργου. Ωστόσο, η εταιρεία μας εγγυάται την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας στο λιγότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

© Copyright 2019 by Dimomeletis ICT Solutions.GR